По коридорі КІТЗ йде професор. Назустріч студент: - Здрастуйте, професор. Можна Вас запитати? - Звичайно, запитуйте, парубок . - Скажіть, професор, Ви коли спати лягаєте, бороду на ковдру або під ковдру кладете? Після деякої паузи: - Та, знаєте, якось не замислювався. - Ну, вибачите, будь ласка. Розійшлися. Через тиждень зелений професор з колами під очами зустрічає в коридорі того ж студента й хапає за грудки: - Ну ти й сволота! Тиждень уже спати не можу, і так незручно, і так незручно!
Іде студент по вулиці. Назустріч - препод, що його напередодні на іспиті "завалив". Студент: - Здрастуйте. Препод: - Я з дурнями не здороваюся. Студент: - А я здороваюся.
Базар 2 студентів: 1 студент: Я вчора іспит завалив... 2 студент: У кого? 1: Ну в цього... як його там... прізвище на букву "с"... 2: Семіонов? 1: Да ні! Млин ну на "с", як же його там..??? 2: Сидоров? 1: Так ні ж... 2: Так хто ж такий? У нас немає білше преподів на "С" 1: Аааа, згадав!!! "Сука" Петров!!!
Абітурієнт приходить із першого іспиту, батьки кидаються до нього: - Ну, як іспит? - Нічого, тільки екзаменатор попався якийсь набожний, щораз , коли я щось говорив, він піднімав очі до стелі й повторював: "Боже мій!".
Іспит... Вступний... Абітурієнт - нуль на масу, нічого не знає. Професор бачить таку справу й говорить: - Одне просте питання і якщо правильно відповіси - поступаєш? Абітурієнт радісно киває. - Скільки лампочок у цій кімнаті? - П'ять, - швидко порахувавши, радісно говорить вступник. - Прийдеш на наступний рік, - говорить професор, виймаючи з кишені піджака шосту лампочку. Пройшов рік... Історія повторюється, і абітурієнт попадає до того ж професора... - Так скільки лампочок? - Шість! - упевнено відповідає абітурієнт... Професор вивертає кишені - вони порожні й бере ручку. - Ні, професор, - говорить абітурієнт і дістає з кишені шосту лампочку...
Троє абітурієнтів на екзамені з історії. Один вступив по великому блату, другий - просто по блату, а третій - без блату. Питання першому: - Над якою країною вперше була висаджена атомна бомба? - Над Японією. - П'ять! Питання другому: - Над якою країною вперше була висаджена атомна бомба? - Над Японією. - У якому році? - В 1945. - П'ять. Третьому ті ж питання плюс: - Над яким містом? - Над Хіросімою. - Скільки загинуло? - Двісті дев'яносто чотири тисячі. - Перелічите імена загиблих...